header

donderdag 8 mei 2014

♥ Allemaal mooie spulletjes!

Afgelopen zaterdag na mijn werk ben ik nog even naar de fair Puur&Anders geweest die ze in het buitengebied van Putten hadden georganiseerd. Bij binnenkomst kreeg ik al de keuze uit een mooi tijdschrift, ik koos voor Seasons (naast WLS mijn favoriete tijdschrift). Het was een leuke gevarieerde fair, veelal met kraampjes die hun heerlijke ambachtelijke lekkernijen lieten zien en proeven (en verkopen uiteraard). Ook diverse stands met mooie woonspulletjes, mode-items en meer. Ik heb niet veel gekocht (had ik wel gewild hoor, maar ik was een keer verstandig hihi). Gewoon even lekker rond snuffelen is hoe dan ook lekker, nietwaar?

Bij één van de maar liefst vier kramen van Seizoen&Stijl (die naar mijn idee de mooiste spulletjes van de fair verkochten) kocht ik deze mooie linnen (thee)doek van Hoffz. Hij is echt van prachtige kwaliteit! Niet dat ik hem zozeer als theedoek ga gebruiken hoor (hij is behoorlijk groot) maar hij hangt wel mooi in de keuken momenteel.


De oude houten broodplank kocht ik eerder die dag in Putten zelf. Het is een mooi doorleefd exemplaar en superleuk om mee te decoreren. Maar ook gewoon erg mooi om in de keuken tegen de wand aan te zetten.


Verder kocht ik vandaag bij de kringloop deze leuke houten kandelaar. Voor slechts € 1,50 mocht ik hem meenemen. Eenmaal thuis kwam ik erachter dat hij van Riverdale is, het stickertje zat er nog onder. Snap er niks van, is toch zonde om weg te doen? Maarja, zo heb ik er weer geluk mee. :) Hij staat nu op het dienblad op de eettafel en is gewoon mooi van zichzelf (niet alles hoeft bewerkt te worden hihi) dus ik laat hem zo.



De ballen die er schuin achterliggen kocht ik een poosje terug in Epe. De bloemist zei me dat het gedroogde vruchten zijn, eenmaal gedroogd worden ze keihard en blijven ze zo. Ik vond ze wel leuk als decoratieballen dus nam er drie mee.

Ook wil ik bij deze nog even alle nieuwe volgers (o.a. via Bloglovin') van harte welkom heten. Ik vind het superleuk dat jullie de moeite nemen om mijn blog te lezen en leuke reacties achterlaten! Dank je wel!

Liefs Marieke

26 opmerkingen:

  1. die linnen doek is ook wel erg mooi! knap dat je je ingehouden hebt! het kan ook niet altijd;-)
    je kandelaartje is een mazzeltje zeg, ik zou m ook zo laten.
    apart die vruchten, nog niet eerder gezien..
    groetjes, inge

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie vondsten! Je ziet wel dat het doek van een hele mooie kwaliteit is.
    Soms snap je niet dat bepaalde spullen weggebracht worden naar de kringloop,
    maar wij zijn er weer blij mee! (Andersom denken mensen: wat moet je met die oude rommel, zo is het ook nog een keer ;-)).
    Fijne dag, liefs Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die doeken zijn idd heel mooi. En die kandelaar heb ik ook, zelfs twee... En ze staan al jaren in de kelder. Dus sommige zijn er dan op uit gekeken, maar doe ze niet weg, want je weet maar nooit.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het doek is juist voor de sier zo mooi, hier zouden we het als theedoek aan een haakje amper zien en dat zou zonde zijn. De broodplank is ook erg mooi, heb je deze bij de Binnenkamer gekocht? Wij komen zelden in Putten, maar waren daar afgelopen zaterdag ook. Manlief was erbij en ik doe hem geen plezier met een fair, maar de Binnenkamer heb ik niet aan mijn neus voorbij laten gaan hoor. We hebben in het centrum ook nog genoten van een lunch.

    De kandelaar is een mooie vondst! De kringloop blijft leuk :-).

    Ik wens je een fijne dag! Liefs, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Ingrid! Nee, ik heb hem niet bij de Binnenkamer gekocht, wel een hele leuke winkel trouwens. Ze hadden inspiratiedagen bij KokInterieurs (iets verderop) van een nieuw merk Collection Maison (supermooie spullen) en daar verkochten ze deze broodplanken, was er gelijk weg van en echt helemaal niet duur. Ga er denk ik binnenkort nog maar ééntje halen hihi.

      Liefs Marieke

      Verwijderen
  5. Prachtige stoere doek heb je gekocht!!!! En idd kun je met zo'n kaasplank alle kanten op. Heb er zelf ook 1 ( helaas ). Kandelaren kun je ook nooit genoeg hebben en dit is toch wel een super vondst.
    Een fijne dag nog en groetjes Silvia.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Gaaf he die linnen doeken! Ik heb ze zelf ook! Leuk dat je die mooie kandelaar gescoord hebt voor n prikje, het is een makkelijke maat, niet te groot, je kan m overal neerzetten.
    Fijn weekend alvast, ik kijk weer uit naar je volgende post ;)

    Groetjes, Diane

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooie doek, idd niet gebruiken. Heb ook dezelfde kandelaartjes :-) zelfde prijs....

    Fijne dag!

    Lieve groet Dinka

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oh die plank, ik loop er telkens maar niet tegen aan en neem niet 1 mee die het net niet is!

    De kandelaar en theedoek zijn echt prachtig hoor!

    Liefs Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Zeker een mooie theedoek....vind de plank ook superrr......fijne dag liefs Ria...x!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. leuke aankopen Marieke :))
    Linnen in die kleur is ook mijn favoriet. Maar goed dat iemand de kandelaar niet meer mooi vind, nu heeft hij een mooi plekje bij jou. De kringloper hier had de prijs voor een riverdale kandelaar echt wel aangepast, ze kennen de merken hier zeg maar. Broodplank heeft een mooie kleur en mijn mening is dat je van zulke mooierds niet genoeg kunt hebben
    Fijn weekend alvast
    grtzz Brigitte

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een gelukkie met die kandelaar. Ik had ook graag willen neuzen op die fair. Ik heb die hele dag in de kerk geholpen. Er was een dag georganiseerd voor vrouwen die financieel er heel slecht voor staan. Ze kregen een verwendag. Zo kunnen ook deze mensen eens naar de kapper, hun nagels laten doen naar de schoonheidsspecialist nieuwe kleding uitzoeken enz....z'n dag word 1of 2 keer per jaar georginaseerd door allemaal vrijwillegers. Ook ik probeer daar altijd aanwezig te zijn. Zo kan je ook iets voor een ander betekenen. Dus die dag ging even voor de fair....maar baal wel dat ik niet kon hi hi
    Liefs Patricia.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een leuke spullen heb je gekocht, die doek, prachtig! En wat een geluk met de kandelaar, hier kent de kringloop echt andere prijzen jammer genoeg!

    Liefs,
    Marion

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Marieke, héél mooie kandelaar,zeker voor zo'n prijsje,leuk hé, ik vond ook al mooie
    bloempotjes van PTMD bij de kringwinkel voor 1euro...ik ga ook graag snuisteren ,
    héél mooie theedoek maar zou ik ook niet gebruiken, en die broodplank...prachtig,
    bij mij hier in de streek vind je die nergens, heb al gegoogled maar vind geen site dus
    verzenden zullen ze niet doen ???
    ivm je reactie op mijn blog via URL ook al geprobeerd maar lukt ook niet :-(
    Ja het servies de tekeningen deden het hem ook bij mij ...
    ik wens je een superfijn weekend
    liefs Kathy

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik vind je snij-/broodplank prachtig! En je kringloopvondst is ook een gelukkie, mooi. Extra genieten als je het voor bijna niks mee mag nemen.
    Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ondanks dat je je inhield heb je nog allerlei nieuws te showen ;-)
    Stoer die (thee)doek, maar waarom zou je 'm niet gebruiken?? Het is toch zonde om zo'n dure doek alleen maar neer te leggen? Fijn weekend Marieke!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Vind hem iets te groot als theedoek en het linnen is nu nog wat stug. Ik heb hem gekocht voor de mooi haha.Hij hangt gewoon mooi te zijn in de keuken en anders leg ik hem mooi ergens onder als decoratiemateriaal. ;)

      Liefs Marieke

      Verwijderen
  16. Mooi zo'n linnen theedoek, Marieke! Kun je ook mooi gebruiken als kleedje op een tafel(tje) en dan een mooie schaal erop.
    En die kandelaar vind ik ook heel leuk. Ik ben een echte kandelaarfreak!
    Je broodplank is prachtig!
    Mooi onstuimig weekend gewenst!

    Liefs, Gerry

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hoi Marieke,
    Jeetje, wat heb je nog veel mooie spullen weten te vinden. Die theedoeken zijn prachtig en de broodplank vind ik super... Je hebt het ook weer prachtig gedecoreerd op je foto's... heel erg mooi om te zien zo...
    Ik wens je een heerlijk weekend,
    Lieve groet,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Mooi die linnen theedoek, staat ook op mijn wensen lijstje:-))
    De rest van de spulletjes zijn ook super!

    Fijn weekend.

    Lieve groet, Dorine

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Ik was ook even op die Fair. Wat een heerlijke spulletjes allemaal. Vooral de kramen met delicatessen hadden mijn belangstelling. Heerlijk olie gekocht, mosterd, en mooie koekvormpjes (om met mijn kleinzoontje koekjes te gaan bakken) en ook het lekkerste broodje ooit gegeten. Mooie doek heb je, en ook je andere spulletjes zijn leuk.
    Veel plezier ervan.
    Liefs,
    Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Die theedoek heb ik ook al een heel aantal keer in mijn handen gehad..het is echt een prachtig ding! Geniet er maar van...helemaal niet jaloers hoor!!! hihi
    Groetjes Cora

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Altijd leuk om een fair te bezoeken! Je hebt leuke spullen gekocht.

    Fijn weekend!

    Groetjes, Pietrik

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Mooie blog heb je! Ook ik ga jou volgen!
    Je hebt leuke spullen gekocht op de fair! Gelukkig woon ik dicht bij Seizoen en Stijl, zodat ik af en toe eens langs kan gaan! De kandelaar is echt een koopje en hij staat prachtig!

    Fijn weekend nog verder!

    Groet, Corine

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Je hebt mooie spulletjes op de fair getikt! Fijne week! Liefs, Rutha

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Die theedoek is echt super zeg. En herken het wel hoor dat je soms dingen zo beu bent dat je ze weg doet. Ik had dat met Riviera Maison spullen; na de verhuis had ik hiervoor geen plek meer in het keukentje en stonden ze eigenlijk alleen maar in de weg in de kast. Heb ze op MP gezet en er werd zelfs boven de vraagprijs geboden. Echte fans rekenen dan nog in de RM-prijs waardoor ze verbaasd waren over de prijs maar ik wilde alleen maar opruiming houden en dan vraag je al snel minder dan dat je er ooit voor betaald hebt :)

    BeantwoordenVerwijderen

Laat je een berichtje achter?
Dank je wel!! Ik lees ze altijd erg graag! :)
♥ Liefs Marieke

© Marieke Kromme . Thema Eenvoudig. Mogelijk gemaakt door Blogger.



Gerelateerde berichten voor WordPress, Blogger...