header

zondag 11 mei 2014

♥ Moederdag en meer

Iedereen een leuke Moederdag gehad vandaag? Wij begonnen thuis zelf met een heerlijk verzorgd ontbijtje en cadeautjes, waaronder een prachtig zelfgemaakt kap/handspiegeltje door mijn kleine meisje. Super schattig! We zijn inmiddels met een ander (wat groter) project bezig, de keuken. Niet de hele keuken hoor, maar het werkblad. Het duurt nog wel even voordat dat klaar is, maar daar kom ik later zeker op terug. Maar goed, we waren bezig het broodbeleg terug te zetten in de kastjes tot Bas ineens heel handig besloot het doosje met de cupcake-decoratie te laten vallen. OEPS! Oooh echt, de héle keukenvloer en een deel van de woonkamer lag bezaaid met spikkels en hartjes...


Vond het overigens wel heel toepasselijk zo voor Moederdag hihi. Maar ik heb vervolgens wel gewoon een kwartier staan stofzuigen want die kleine spikkeltjes vlogen werkelijk alle kanten op, grr...

KINDERKAMER
Jullie zullen misschien vast ook wel denken dat ik de kinderkamer helemaal vergeten ben (het eindresultaat) maar dat is niet waar hoor! ;) Hij is echt bijna klaar maar er moet toch nog wel iets gebeuren wat aardig wat werk vraagt. Maar daar kan ik me momenteel gewoon even niet toe zetten, dus dat wordt nog vervolgd.

OUDE BROODPLANK
Kennen jullie hem nog... de mooie oude doorleefde broodplank die ik laatst had gekocht en in mijn vorige bericht liet zien? Hij is nu te koop voor de liefhebber. Ik heb inmiddels een ander exemplaar gekocht, die wat groter en lichter van kleur is. Echt supermooi ook! Het leuk me wel leuk deze dan aan jullie aan te bieden, gewoon voor de leuk hihi. Ik koop er nog wel een andere weer bij. 


Fijne avond nog allemaal!

Liefs Marieke

19 opmerkingen:

  1. Al die versieringen en hartjes zijn inderdaad wel toepasselijk, vervolgens werd je moederliefde voor het opruimen even getest hihi. Uiteraard ben je glasrijk geslaagd ;-). Ik ben benieuwd wat jullie met het werkblad in de keuken doen! Onze keuken is eigenlijk te goed om te vervangen, maar een ander uiterlijk van het werkblad en het schilderen van de kastjes zou de keuken er misschien wel weer als nieuw uit laten zien. We wachten af :-).

    Liefs, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  2. prachtig al die versieringen tja opruimen hoort daar bij hahaha maar heerlijk zo verwent te zijn .... prachtige broodplank die ga je zeker kwijt raken .... wens je een fijne week lieve groet rosita

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gelukkig bestaan er stofzuigers, heb liever dat er zoiets valt als een fles limonade ofzo.... ;)
    Ben benieuwd naar je blad, je broodplank is ook gaaf! Zelf ben ik ook goed verwend met allerlei kadootjes en ik hoefde zelf niks te doen vandaag :))
    Fijne week hoor!
    Groetjes, Diane

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk dat je zo'n fijne moederdag hebt gehad incl vloerdecoratie. Zonde van die mooie cupcake versiersels. Ben benieuwd naar het kamertje van je dochtertje.

    Lieve groet,
    Gerralda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk dat je zo'n fijne moederdag hebt gehad incl vloerdecoratie. Zonde van die mooie cupcake versiersels. Ben benieuwd naar het kamertje van je dochtertje.

    Lieve groet,
    Gerralda

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk dat je zo'n fijne moederdag hebt gehad incl vloerdecoratie. Zonde van die mooie cupcake versiersels. Ben benieuwd naar het kamertje van je dochtertje.

    Lieve groet,
    Gerralda

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Op de foto's ziet het er uit als een prachtige sterrenhemel!! Alleen als die op de vloer ligt is het niet meer zo prachtig, hihihi.
    Succes met het zetten van de puntjes op de i in de kinderkamer, ben benieuwd!!!
    Een leuke dag nog en groetjes Silvia.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik ga er over nadenken hoor, ik vind t echt een prachtige plank!

    En scherven brengen geluk! Ik dacht eerst dat de witte spikkels in die steen hoorden haha!

    Liefs Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Het ziet er wel feestelijk uit Marieke. Mijn moederdag was minder geslaagd, ik was ziek en heb de dag slapend doorgebracht. Volgend jaar beter. Ben benieuwd naar de keuken. Groetjes, Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Die kindercadeautjes met die verheerlijkte gezichtjes zijn altijd zo mooi!
    Fijn dat je een mooie dag had!
    Tja, en een ongelukje zit in een klein hoekje.
    Succes met de kinderkamer!

    Liefs, Gerry

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hihi, ik dacht ook in eerste instantie aan een soort sterrenhemel. Ach, je kunt bij jou in ieder geval van de vloer eten...ehum.
    Leuk dat je zo verwent bent met moederdag. Ik blijf het ook steeds een feest vinden om die snoetjes (en die van mij hebben toch al grotere snoetjes) zo aan je bed te zien. Ook ik ben heerlijk verwent met zelf uitgezochte of gemaakte kadootjes. Krijg er altijd natte oogjes van...
    Liefs, Peetje

    BeantwoordenVerwijderen
  12. O wat jammer om z'n mooie plank weg te doen. Ik heb er genoeg anders zou ik hem zeker willen hebben. Hij is zo mooi van kleur. Weet je wel zeker dat je hem weg wilt doen. Allemaal bij elkaar staan ze ook mooi...
    Liefs Patricia.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Weet ik Patricia, en je hebt helemaal gelijk. Hier kun je niet genoeg van hebben hihi, maar ik heb er zelf ook al aardig wat en koop er binnenkort nog eentje voor mezelf bij. Leek me gewoon wel leuk om deze aan te bieden aan andere liefhebbers omdat je deze mooie doorleefde exemplaren niet overal vindt.

      Liefs Marieke

      Verwijderen
  13. Eigenlijk hoorde vader toch te stofzuigen?? haha. Of had ie al genoeg gedaan?
    Leuk om iets van je kinderen te krijgen: alleen leuk als ze nog klein zijn en ze van die zelfgemaakte dingen geven. Ik ben niet zo van de grote cadeaus maar kreeg gisteren nog wel van de kleindochters een mooie tekening! Dat is toch het leukste!
    Wel jammer van de plank maar ik heb er al ééntje!

    groet Trijnie

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hoi Marieke,
    Gisteren ben ik even bij mijn moeder geweest voor haar moederdag. Zelf doe ik er niet aan, wel nog toen mijn meiden kleiner waren en nog thuis woonden. Maar nu niet meer. Dat weten de meiden; we gaan altijd rond deze dag een keer met z'n drieen eten, dus zonder de mannen...
    Maar vandaag werd ik toch verrast met een leuk cadeau... Ze hadden een linnen tasje gevuld met wat lekkers, een fles bubbels, een tijdschrift en wat heerlijke douche-producten... Zo lief vond ik dat, dat had ik helemaal niet verwacht. En op de tas stond "My Mom Rules". Geweldig...
    Jouw moederdag was dus helemaal super goed!!
    Ik wens je een heerlijke nieuwe week,
    Lieve groet,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wij doen niet aan moeder of vaderdag. Nooit gedaan ook. Alleen toen mijn dochters klein waren en zelfgeknutselde cadeautjes maakten, natuurlijk wel.
    Wat een mooie vloer! Jammer bijna om op te ruimen:-)
    Fijn dat je zo'n leuke dag had!
    Liefs,
    Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Kunst op je vloer hihi....wat geeft dat een zootje he?!
    Je plank is prachtig.....daar komt vast wel iemand op af ;-)

    Liefs Hanny

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ahhh...al die versierseltjes op de grond...en dan ook nog zelf op gaan ruimen...op en top moeder dus...hahahaha
    Ben benieuwd naar het meisjes kamertje!!
    Liefs Dineke

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hoi Marieke ,
    Ik ben een paar posten terug gaan lezen want ik heb er blijkbaar een paar gemist !
    Oh wat ben ik benieuwd naar het eindresultaat !!!!

    Liefs Petra

    BeantwoordenVerwijderen

Laat je een berichtje achter?
Dank je wel!! Ik lees ze altijd erg graag! :)
♥ Liefs Marieke

© Marieke Kromme . Thema Eenvoudig. Mogelijk gemaakt door Blogger.



Gerelateerde berichten voor WordPress, Blogger...