header

maandag 5 mei 2014

♥ Van alles wat!

Allereerst iedereen weer bedankt voor de enorm lieve reacties op mijn vorige bericht. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen! :)

Begin deze avond werd mijn tweede pot in opdracht opgehaald, superleuk! En nogmaals bedankt voor de opdracht!!


 


Ik pak de potten sowieso in met transparante folie (omdat de pot in het begin nog wat bloem afgeeft) en deed er wat leuke versiering in landelijke stijl aan omdat hij als cadeau aan iemand wordt gegeven. Super origineel toch? 

SCHAAL
Verder ben ik van het weekend nog bezig geweest met een andere schaal. Ik gebruik hem momenteel niet als schaal maar heb hem rechtop tegen de wand bij de lamp gezet. Staat ook wel leuk, dacht ik zo. Als ik binnenkort de keuken wat meer heb geordend wil ik hem daar als fruitschaal gaan gebruiken maar dan moet ik eerst even wat plek maken (hihi). Hij neemt tenslotte nog best wat ruimte in.




Het was een bamboe schaal van de Ikea (zie foto van de onderkant) en ik gaf hem nagenoeg hetzelfde recept als als de PTMD schaal die ik vorige keer had bewerkt (klik).

NIEUWE BLOGNAAM?
Ik denk dat ik vanavond maar eens een nieuwe header ga maken. Even lekker 'knutselen' op de computer met Adobe Photoshop enzo, vind ik leuk. Ik zit er stiekem over na te denken om mijn blog toch een andere naam te geven. De link (mariekekromme.blogspot.com) zal uiteraard hetzelfde blijven maar de naam 'What I love most' vond ik vanaf begin af aan al niet helemaal passend. Maarja, ik moest toch wat verzinnen en wilde mijn blog toen snel online zetten. Mijn blog gaat toch vooral over wonen dus ik denk dat ik daar wat mee wil doen. Het kan dus maar zo zijn dat je bij je volgende bezoek een andere blognaam in beeld ziet staan. ;) Maar misschien ook niet, ik ga er even over nadenken hihi. In ieder geval een hele fijne avond nog!

Liefs Marieke

16 opmerkingen:

  1. Ohhh...die bamboeschaal heb ik ook (gehad). Die zou dan nog op zolder moeten staan, maar het kan ook zijn dat ik de schaal al lang een keer heb verkocht. Aan de andere kant...waar moet ik het allemaal laten. Tenslotte streef ik nog steeds less is more na ;-). Maar de bewerking van jouw schaal is weer helemaal geslaagd!

    Liefs, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die pot is goed geslaagd en erg leuk ingepakt! Heb ook nog ergens zo'n schaal liggen...zal ik wel...zal ik niet....:)

    Fijne avond!

    Groetjes, Pietrik

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een idee weer. Zelf heb ik nog een enorme zilveren schaal op zolder staan. Daar moet toch ook iets van te maken zijn. Maar ik denk dat ik dan wel een pot verf nodig hen en dan komt de schaal wel erg duur uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik druk weer per ongeluk op publiceren. Maar dat is wel iets wat me ook tegenhoud hoor. Want wat ik wel lees dat er verschillende tinten verf gebruikt worden.
    Nog een fijne avond
    Liefs Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Marieke,
    Deze pot is ook al zo mooi geworden... ik moet toch echt ook eens een keer een kan of schaal gaan 'behandelen...'. In ieder geval een keer proberen...
    Je hebt deze heel mooi ingepakt als cadeau. De grote schaal is ook al super...
    Ik ben benieuwd of je met een nieuwe naam op de proppen komt...
    Jij ook een heel fijne avond,
    Lieve groet,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat leuk Marieke je potopdrachten....en mooi ingepakt!
    Je schaal is stoer en staat mooi bij je lamp....
    Leuk hoor zo creatief :-)
    Liefs Hanny

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Alweer zo'n mooie pot. Leuk dat je opdrachten krijgt. Ik ben benieuwd naar je nieuwe naam. Groetjes, Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik vind je schaal stoer, heb vandaag ook nog even lopen kijken naar zoiets in de kringloop..niet gevonden. Leuk hoor dat mensen je potten bestellen!
    Groetjes Cora

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hallo Marieke, via Monika haar blog ben ik bij jou terecht gekomen. Door Monica ook aan de gang gegaan met tegellijm. Heb dat al eens aan je geschreven op je blog.Zelf heb ik geen blog, maar het tegellijmvirus heeft zich uitgebreid naar mijn tweelingzus die in Putten woont. Ik heb zelf mijn hoge bloempotten en lampenvoet behandeld met de krijtverf die ik nog had. Nu ben ik ook bezig met foto's op steigerhout en canvas af te drukken, met o.a. gesso van Action, houtlijm.Ik had een paar foto's geprobeerd met o.a. gesso en houtlijm. Houtlijm zou het beste resultaat geven, niet dus. Alles gaf een witte waas na droging. Ik heb echter 1 foto prima op steigerhout gekregen door het na droging in te smeren met olifolie. Dun laagje. Een onthouden idee van mijn moeder en haar zus die beiden inmiddels zijn overleden. Maar zo leuk dat ik uit een creatieve familie kom en wij als kinderen dit allemaal leuk vinden. Groetjes,Ellen uit Garderen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi ellen,

      Wat leuk dat je ook op mijn blog terecht bent gekomen en bedankt voor je reactie! Creativiteit is grenzeloos, zo blijkt maar weer. :) Leuk idee om zoiets met hout te gaan doen, heb ik zelf nog geen ervaring mee. Maar wie weet, want het is wel origineel. Fijn dat je zo toch nog de tips van je dierbaren kunt toepassen.

      Liefs Marieke

      Verwijderen
  10. Leuk Marieke, dat je potten in opdracht maakt...
    Deze is ook weer heel mooi geworden.
    Ik ben benieuwd wat je nieuwe blog naam gaat worden.
    Fijne Week.

    Groetjes,
    Inge, my choice

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hi hi ik ben ben benieuwd naar je nieuwe naam.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is weer goed gelukt!!!!!
      Ben ook benieuwd naar je nieuwe naam.
      Een fijne dag en groetjes Silvia.

      Verwijderen
  12. Je hebt er weer wat moois van gemaakt! Je ikea schaal is echt onherkenbaar, prachtig zo zeg!

    Groetjes, Diane

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hè Marieke ik heb m net in het echt gezien.... En wat is de pot weer super mooi geworden en zo mooi ingepakt ook!
    Mijn zusje zal morgen heel blij zijn, binnenkort spreek ik je weer vaker hoor het is even stil bij mij je weet wel waarom..
    Liefs Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  14. mooie foto's altijd je kan echt altijd mooi inrichten.

    BeantwoordenVerwijderen

Laat je een berichtje achter?
Dank je wel!! Ik lees ze altijd erg graag! :)
♥ Liefs Marieke

© Marieke Kromme . Thema Eenvoudig. Mogelijk gemaakt door Blogger.



Gerelateerde berichten voor WordPress, Blogger...