header

zaterdag 17 mei 2014

♥ Zoek de verschillen

Van véél te glanzend, opzichtig en te geel (nog afkomstig uit mijn Eric Kuster periode) naar een veel rustigere, natuurlijke en sobere uitvoering. Deze lapricornhead van PTMD die ik vorig jaar als cadeau voor mijn verjaardag kreeg heb ik een make-over gegeven met krijtverf en paste wax en ik vind hem veel mooier zo. Past nu ook beter bij ons landelijke interieur. De stijl waar ik zo van hou... stoer, sober, landelijk... waarin ons huisje steeds meer ondergedompeld wordt. Ik zou zeggen... zoek de verschillen! ;) 




De oplettende kijker ziet ook dat de donkere gestreepte inbetween-gordijnen inmiddels 'verdwenen' zijn. Ik vond het veel te onrustig staan dus heb ik ze er samen met de gordijnrails vanaf gehaald. Het geeft veel meer ruimte in de woonkamer en inmiddels ben ik er al helemaal weer aan gewend. We gebruikten ze toch nooit want we hebben roomwitte vouwgordijnen voor de ramen hangen die we laten zakken als we meer privacy willen. Nu de gordijnen weg zijn valt het me alleen wel meer op dat de muren best licht zijn (roomwit) dus wellicht dat ik die in de toekomst ook nog maar een ander kleurtje ga geven (zie alleen zo op tegen die klus, zoveel muur pfft). Eerst de keuken maar eens afmaken. En dan nog de kinderkamer en dan nog.... hihi. Zo blijven we lekker bezig!

Voor nu wens ik jullie een heel fijn weekend, we hebben een beetje een drukke planning dus ik kom na het weekend blijkbaar pas weer aan bloggen toe. Morgen vieren we gezellig de verjaardag van mijn oma die maar liefst 95 jaar word. Wat een leeftijd! Ik teken ervoor hoor... We gaan lekker met de hele familie uiteten bij restaurant de Boerenschuur in Vierhouten (echt een aanrader). Hmm smullen!

GIVE AWAY
Ik zit inmiddels al op de 98 volgers. Nog maar 2 volgers te gaan en dan zit ik op de 100! Grote kans dus dat de give away er binnenkort uit gaat middels een verloting onder de deelnemers. Je kunt nu nog meedoen! Ik verloot een mooi interieurboek van VT-wonen.

Liefs Marieke

15 opmerkingen:

  1. Alhoewel ik een lapricornhead zelf niet in huis zou willen, is de metamorfose geslaagd.

    Van harte gefeliciteerd met je oma, wat heeft ze een geweldige leeftijd bereikt. Ik wens jullie morgen met elkaar een hele gezellige dag.

    Liefs, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is nog eens een metamorfose! Veel mooier zo. Grappig om te lezen dat je ook zo in de veranderfase zit, bij mij wordt alles ook zoetjes aan van wit naar het donkere grijs! Al moet dat natuurlijk wel tactisch gebeuren............

    Fijn weekend!
    Corine

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het is veel rustiger zo!!! Tja en dan die muur ik begrijp dat je hem wilt schilderen, ik zou het zelf ook doen. Succes met het nemen van een beslissing!!
    Veel plezier in Vierhouten je oma krijgt in ieder geval prachtig weer op haar prachtige leeftijd!! 95 jaar wauw!!
    Groetjes Silvia.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je make-over is wel geslaagd, alleen heb ik er zelf helemaal niets mee. Ik zie ze wel meer over de bloggen gaan, maar ik kan er niet aan wennen.
    Ik hoop van harte dat jullie morgen een hele mooie dag hebben op de verjaardag van je oma! 95 Jaar, het is een heel eind. Ik heb een tante van 99 jaar.
    Fijn weekend, Marieke!

    Liefs, Gerry

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie metamorfose. Ik heb bij mij nu ook de houten plankjes van de geweien afgehaald, is nu meer van deze tijd. Heel veel plezier morgen met je oma's verjaardag. Wat een mooie leeftijd!

    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Een likje verf en het ziet er weer heel anders uit, zo fijn altijd en ook leuk om te doen.
    Van harte gefeliciteerd met je oma, wat een prachtige leeftijd.
    Heel veel plezier morgen!!

    Liefs Monica

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dat is nog eens een leuke make-over. Ik vind hem zo veel mooier en rustiger! Past beter bij je stoere, sobere sfeer.
    Wat heb je een leuke give away! Ik zou graag nog meedoen. Ik ben dol op woonboeken. Ze zijn onmisbaar voor mij. Ik haal veel inspiratie uit woonboeken en tijdschriften voor mijn winkeltje en voor het restylen van mijn meubels.
    Ik wens jullie vandaag veel plezier. Wat een prachtige leeftijd. En wat heerlijk dat ze dit nog zo feestelijk met haar familie viert!
    Groetjes van Aleta

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een beetje verf wel niet kan doen je hebt meteen een andere uitstraling. Zelf moet ik ook nodig aan de slag maar ik zie er ook zo tegen op. Nog gefeliciteerd met je oma.
    Een fijne zondag, liefs Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Mooi Marieke, past veel beter! Een fijne zonnige verjaardag voor oma!

    Groetjes Dinka

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een mooie make-over..... véééél mooier..... zoals je zegt
    veel soberder en stoerder....heb blijkbaar de link naar de give-away
    gemist...ik ga me alsnog aanmelden ...lijk me héél leuk zo'n woontijdschrift !
    Fijne zondag nog
    Liefs Kathy

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Nou, ik zie de verschillen wel hoor! Echt veel soberder zo, mooi!
    Liefs Dineke

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat is het mooi geworden, zelf vind ik gordijnen ( wel liefst linnen) warm staan in een woonkamer, zo heeft ieder z'n eigen smaak.
    Gefeliciteerd met je oma, wat een mooie leeftijd!

    Groetjes, Diane

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Veel mooier zo.
    Fijne Week.

    Groetjes,
    Inge, my choice

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Het is inderdaad veel mooier zo! Alsnog van harte gefeliciteerd met je oma! Liefs, Rutha

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Veel mooier hoor Marieke :)
    Dat glimmende is zo vorig jaar...hihi ;)
    Nog proficiat met je oma, prachtige leeftijd hoor!

    Fijne week en lieve groet, MJ

    BeantwoordenVerwijderen

Laat je een berichtje achter?
Dank je wel!! Ik lees ze altijd erg graag! :)
♥ Liefs Marieke

© Marieke Kromme . Thema Eenvoudig. Mogelijk gemaakt door Blogger.



Gerelateerde berichten voor WordPress, Blogger...