header

dinsdag 2 september 2014

♥ Bedden.nl

Kort geleden werd ik benaderd door iemand van Bedden.nl met de vraag of we misschien iets voor elkaar konden betekenen. Na wat overleg te hebben gehad zijn we samen overeengekomen dat ik een eerlijke review over de website zou schrijven en daar heb ik dan een heel leuk presentje aan over gehouden. Nu ben ik niet zo heel erg van het reclame maken op mijn blog, maar als ik ergens heel enthousiast over ben, gaat dat natuurlijk als vanzelf... zo ook met deze website.




Bedden.nl is een website in artikelen op het gebied van alles rondom slapen. Je vindt er bedden en boxsprings, bedbodems, matrassen, dekbedden, kussens, bedtextiel en slaapkamermeubels. Op de website schrijven zij het volgende:

"Wij leveren zowel aan particulieren als aan bedrijven. Dankzij een goede relatie met de beste fabrikanten zijn wij in staat om hoogwaardige producten tegen zeer goede prijzen aan te bieden. Alle bestellingen hebben een korte levertijd en worden netjes thuis afgeleverd en wanneer nodig gemonteerd in Nederland en België."

Ik heb er zelf een leuk dekbedovertrek voor Zaïra besteld van het merk Damai. 




Ik heb al meer ervaring met dit merk en ben er erg enthousiast over. Het dekbedovertrek is namelijk gemaakt van 100% percale katoen. Een katoensoort die dunner en fijner is geweven waardoor het gladder en zachter aanvoelt dan gewoon katoen. Ik heb er zelf ook een dekbedovertrek van en dat slaapt echt heerlijk. Het oogt ook gewoon iets chiquer en bovendien blijft de stof, ook na vaak wassen, mooi. Ik koos het dekbedovertrek Beatrice Gigi rood, wat gelijk zo'n lekker fleurig sfeertje geeft aan Zaïra haar slaapkamer. Het staat gelijk zo lekker vrolijk en meisjesachtig. En toch ook mooi in contrast met het stoere steigerhouten hemelbed. Daarnaast is hij lekker royaal en heeft hij een lange instopstrook. Je kunt hem aan twee kanten gebruiken en allebei zijn ze even vrolijk!




Vind jij dit dekbedovertrek nou ook zo leuk en wil je hem bestellen? Klik dan hier!

Hoewel ik voor ons eigen bed meer van dekbedovertrekken in sobere kleuren of van grof linnen hou, weet ik toch in ieder geval zeker dat ik vaker bij deze website ga bestellen want ze hebben echt hele leuke vrolijke artikelen voor o.a. kinderen en bovendien aantrekkelijke prijzen! Ook hoeslakens in grote maten voor ons extra lange bed van 220 cm kunnen ze leveren. Naast de snelle levering wordt alles ook netjes verpakt opgestuurd. 

Dus, ik zou zeggen... Kijk ook eens op: www.bedden.nl en overtuig jezelf!

Liefs Marieke

20 opmerkingen:

  1. Wat een leuk dekbed voor Zaïra. Die kleurtjes staan altijd zo leuk in een meidenkamer. Zelf houd ik ook meer van sobere tinten in onze slaapkamer maar bij een kinderkamer hoort een beetje kleur.

    Liefs, Marjan

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er heel gezellig en vrolijk uit! Ga zeker eens kijken! Groetjes danielle

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat zal je dochtertje blij zijn met haar mooie dekbed. Wat staat het gezellig in een kinderkamer die kleurtjes. Ik ga eens kijken op de site.
    Liefs Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. leuk je dochter zo trots met dr dekbed:)
    heb al een zwager die in de "bedden"zit dussssss die wordt niet blij als ik ergens anders ga snuffelen;-)
    maar leuk dat je dit doet
    groetjes, Inge

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooi dekbed !!! Ik krijg zoveel aanbiedingen die ik telkens weer afslaag nooit heb ik er zelf interesse voor en dan wil ik het ook niet promoten maar zo een aanbieding als de deze zou ik ook niet afslaan .. wat een prachtig dekbed !!!

    Liefs Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Marieke,
    Het dekbedovertrek dat je had uitgekozen voor je dochter is inderdaad heerlijk fleurig. Ik klikte even op de site in de verwachting dat er een aardig prijskaartje aan zou hangen. Maar dat is helemaal niet zo, ze zijn heel redelijk geprijsd... Ik zag ook dat ze een uni witte set hebben voor ons grote bed... ik ga dit dus even goed bekijken... heel erg mooi allemaal...
    Ik wens je een heel fijne avond,
    Lieve groet,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Echt gaaf dat dekbed overtrek..!....leuk die kleurtjes...!....liefs van mij...x!..

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een heerlijk, fleurig dekbed voor een meisje!

    groet Trijnie

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Van zo'n mooie kleurtjes op het dekbed , daar word je goed gemutst van zodra je je ogen open doet .
    Heerlijk vrolijk word je ervan .
    Fijne avond
    Christel

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik krijg ook dagelijks aanbiedingen om iemands producten te promoten.
    Maar eigenlijk nooit iets wat echt bij mij past.
    Deze overtrek past echter wel perfect bij die kleine meid. En een beetje kleur in een kinderkamer vind ik wel heel leuk...

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuk hoor, lekker vrolijk en de kleine meid is er zo te zien ook dolgelukkig mee!!

    Liefs Monica

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een vrolijk dekbedovertrek! Ik vind dat zo leuk op zo'n echte meidenkamer al die kleurtjes. Vrolijke kleuren voor een vrolijk meisje...

    Liefs Gonda

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi, ik deel jou mening helemaal, voor mijn eigen, lekkere sobere kleuren, voor
    onze drie diva's, lekker kleurrijk, leuke 'post', met een mooie dekbed overtrek.
    Claudia.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Dit is wel een heel gezellig dekbedovertrek; ik kan me voorstellen dat je dochtertje van zulke vrolijke kleurtjes houdt! Ik ga zo eerst even op die site kijken!
    Liefs en een fijne avond, Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat leuk! Zie je dat blijde kopje onder dat vrolijke dekbed? ;)
    Zelf gaat onze dochter (16) nu haar moeder achteraan qua smaak en style, lekker sober, stoer en warm. Ook weer leuk hoor!

    Groetjes, Diane

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wauw! Ook al zo'n gave blog, ik ga je volgen! Ik ben nu al je vorige posts aan het lezen, echt superleuk, Groetjes, yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een plaatje!!!! En het bed en dekbedovertrek ook :))
    Fijne avond
    lieve groet Brigitte

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat een geweldig dekbedovertrek! Daar wordt je toch gewoon vrolijk van! Zelf heb ik ook altijd neutrale kleuren, maar bij zo'n vrolijke meid hoort natuurlijk zo'n bed! Heel mooi!

    Alvast een fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Een zeer mooi bed en het lijkt mij heerlijk om zo´n mooi bed te cadeau te krijgen voor uw dochter. Het bed ziet er op de foto´s erg leuk uit en ook het dekbed overtrek ziet er gaaf uit. Kunt u mij misschien meer informatie geven over het bed?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nou Hans, het bed hebben we niet cadeau gekregen hoor haha. Die hebben we zelf ontworpen en vervolgens laten maken van steigerhout. We hebben alleen het dekbedovertrek gekregen!

      Groepjes Marieke

      Verwijderen

Laat je een berichtje achter?
Dank je wel!! Ik lees ze altijd erg graag! :)
♥ Liefs Marieke

© Marieke Kromme . Thema Eenvoudig. Mogelijk gemaakt door Blogger.



Gerelateerde berichten voor WordPress, Blogger...