header

zaterdag 1 november 2014

♥ Bedankt en 150 volgers

Bij deze wil ik jullie allemaal bedanken voor de leuke lieve reacties ivm onze zwangerschap (zowel hier als op Facebook). Van een enkeling mocht ik ook een (digitaal) kaartje ontvangen, hoe leuk is dat?! Echt super bedankt! Inmiddels zijn de kwaaltjes (helaas) nog steeds volop aanwezig en is mijn inspiratie op woongebied nog even ver te zoeken. Wat dat betreft missen jullie dus ook eigenlijk niks want alles in huis staat nu nog precies hetzelfde als 2 maanden geleden haha. 

Manlief is inmiddels wel begonnen met de zolder te schilderen, zoals ik in mijn vorige post al aangaf. Dat is overigens ons plan voor het hele huis... de kozijnen, deuren en al het andere vaste houtwerk moeten opnieuw worden geschilderd. Nu zijn ze allemaal nog roomwit maar dat wordt allemaal wit. Dus geen créme, roomwit of warmwit meer (dat vergeelt op den duur toch nog aardig). Nu dus gekozen voor echt wit! Dus ook geen grijs zoals vele anderen nu doen, dat wordt me te donker. Ik vind het wit nu al een stuk mooier ogen en lekker fris in contrast met de donkere wanden en het houten meubilair. Het sluit qua kleur ook heel mooi aan bij het stucwerk wat ook weer rust geeft. 

Over een poosje gaan we starten met de inbouwkast op zolder waar Zaïra haar kleren en speelgoed in kan opbergen. Die kast komt onder het schuine gedeelte van de zolder (hoogste punt slechts 180 cm) te zitten. Ik heb al een beetje gegoogled op internet van wat de bedoeling ongeveer moet worden. Het gaat daarmee vooral om indeling en materiaalgebruik. Niet zozeer de kleuren of de scharnieren etc. Ik wil vooral gewoon een lekkere stoere inbouwkast die ook bij haar steigerhouten bed past en vooral veel opbergruimte heeft maar toch ook speels is zodat ze wat spulletjes in het zicht kan zetten.

Wat voorbeelden die ik op internet heb gevonden...



Op basis van de beschikbare ruimte en mijn voorkeur voor bepaalde materialen en indeling heb ik een ontwerpje gemaakt van hoe ik het wil hebben maar dat laat ik jullie over een poosje wel zien. Wordt dus nog vervolgd!

Verder zag ik dat ik inmiddels ook alweer 150 volgers heb behaald. Superleuk! Uiteindelijk zijn het er wel meer aangezien sommigen mij via Bloglovin' volgen of anoniem volgen maar ik ben hoe dan ook met alle volgers blij. Superleuk dat er ondanks mijn blogpauze steeds weer volgers bijkomen. Ik hoop dat ik binnenkort het bloggen weer volledig kan oppakken. :)

Liefs Marieke

21 opmerkingen:

  1. Dat is inderdaad wel heel erg handig, zo'n kast waar je dochtertje heel veel spullen in kwijt kan. Want dat laatste hebben ze vaak genoeg, dan is kastruimte onmisbaar.

    Succes met de kwaaltjes, ik hoop dat ze snel weer overgaan! Fijn weekend en liefs, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een opbergruimte zeg, daar kun je heel wat in kwijt.
    Heerlijk alles wit, hier zijn we bezig met de deuren boven en beneden en alles woordt ook wit, op die manier ziet het er gelijk heel fris uit.
    Veel succes met je zwangerschap!

    Lieve groet, Eefie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Marieke,
    Wat leuk om zo op internet ideetjes op te doen over hoe het op zolder gaat worden. Het zijn allemaal leuke manieren om goede kastruimte te maken... Ik ben benieuwd naar hoe het bij jullie gaat worden.
    Heel veel succes met de klus op zolder en in de rest van je huis en voor nu een fijn weekend, en rustig aan jij...
    Liefs,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nou Marieke, er zijn nog genoeg plannen...succes met het klussen. Straks aks de kwaaltjes voorbij zijn, kan je je mooi richten op de mooie babykamer en de kamer van je dochtertje.
    Liefs Patricia.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke, gezellige post, Marieke! Ik ben benieuwd naar de inbouwkasten, de plaatjes zien er al goed uit. Fijne avond nog en lekker rustig aan :) !

    Lieve-Groetjes,
    Verie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Grijs, wit...... doen waar je jezelf prettig in voelt en soms moet je ook voor praktisch gaan. Het vele grijs bij de diverse blogsters vind ik ontegenzeggelijk mooi, maar als iedereen dat doet, wordt het wel veel van hetzelfde.

    Schuine kanten staan leuk, maar je moet met de ruimte woekeren. Geweldige oplossing zo'n grote kast onder de schuinte van het dak. Benieuwd waar jullie voor hebben gekozen.

    Ik wens je een goede zwangerschap toe en hoop dat je je snel beter voelt.

    Hartelijke groet,

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Gefeliciteerd met je volgersmijlpaal. Heel terecht. Ik ben benieuwd hoe de zolder gaat worden. Vast heel mooi. Succes met alles.
    Groetjes, Esther

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Het gaat vast mooi worden vind zelf foto 3 erg leuk van indeling succes met alles en hoop dat je je snel beter gaat voelen groetjes caro

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hopelijk gaan je kwaaltjes snel over zodat je je weer lekkerder in je vel voelt en kan gaan genieten van je zwangerschap, en van het maken van allerlei woonplannen. Zo'n grote kast voor Zaïra is natuurlijk geweldig. Kan je lekker veel in kwijt en het blijft netjes in haar kamertje.

    Liefs, Marjan

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Gefeliciteerd met je volgers aantal! Wat veeeeel al! Super leuk!
    Maar wat een leuke ideeën heb je al gevonden! Dat kan niet anders dan mooi worden;) sterkte met de kwaaltjes nog! Hoop voor je dat het snel beter gaat! Fijn weekend!


    Liefs Daniëlle
    (thofhuisje.blogspot.nl)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Die kasten lijken idd erg handig! Sterkte met je kwaaltjes...is niet leuk...

    Fijn weekend'

    Groetjes Pietrik

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Opbergruimte die dan ook nog sfeervol is, dat wordt vast heel mooi op de zolder straks. Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hey, Marieke eerst en vooral bedankt voor je felicitaties via FB.
    Hopelijk gaan jouw kwaaltjes snel voorbij en kan je genieten van je zwangerschap .
    Ik had ook een schuine wand in de douchekamer die ik wou dicht maken voor bergruimte.
    Wij hebben het opgelost met een soort shuttersdeuren voor te plaatsen , zo kunnen we de de lamellen een beetje open laten staan want er zit nl een boiler achter.
    Jij zal vast en zeker een mooie oplossing vinden .
    Fijne zondag nog
    Lieve groet ,christel

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat vervelend dat je nog zo'n last hebt van die kwaaltjes. En ze zeggen altijd "ti's voor een goed doel" en dat is ook wel zo, maar dat maakt de kwaaltjes echt niet minder vervelend. Hoop voor je dat ze snel verdwijnen en het echte genieten kan gaan beginnen. En wat zal je dochter straks blij zijn met d'r grote kast! Kan ze lekker veel spullen in kwijt.

    Liefs, Cynthia

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hoop dat je gauw opknapt en volop kunt genieten van je zwangerschap. Wat een leuke plannen heb je voor die kasten, ik ben heel benieuwd hoe het uiteindelijk gaat worden!
    Groetjes, Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Doe nog maar even rustig aan hoor Marieke! Misschien niet leuk maar wel voor het goede doel. En daar moeten wij maar even op wachten.
    Je hebt in elk geval wel leuke plannetjes, daar kun je dan naar toeleven!

    Veel sterkte en liefs
    Gerry

    BeantwoordenVerwijderen
  17. De kast is inderdaad wel heel erg handig, Fijn dat je dochtertje daar heel veel spullen in kwijt kan.Wat vervelend voor je dat je nog zo loopt te tobben. Ik hoop da het snel voorbij gaat en je volop kunt genieten van je zwangerschap. En goed naar je lichaam luisteren en het kalm aan doen hoor
    Ik wens je nog een fijne zondag,
    Liefs Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ben benieuwd welke soort kast het gaat worden. Ja, als je op zolder een kamer hebt is zo'n kast superhandig natuurlijk!
    Wat vervelend dat je kwaaltjes nog niet voorbij zijn, ik hoop dat je je snel beter gaat voelen.

    groet Trijnie

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Handig dat we zo alvast verschillende mogelijkheden van kastenwanden kunnen bekijken. Daar zit vast wel wat voor je tussen, zeker een combinatie van verschillende mogelijkheden.
    Vervelend dat je nog steeds last hebt van zwangerschapskwalen, niet prettig.
    Maar je kunt wel genieten van een flink oplopende schare fans van je blog, heerlijk toch!
    Liefs, Peetje

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Gefeliciteerd met je zwangerschap Marieke! Wat een leuk nieuws, je vorige post heb ik even gemist. Ik hoop voor je dat al die kwaaltjes snel voorbij gaan en dat je volop kunt gaan genieten.
    En ondertussen maar lekker plannen maken voor op zolder maar dat gaat vast lukken:-)

    Liefs Gonda

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Leuke ideen zeker voor een schuine wand een mooie oplossing waar je mooi je spulletjes kwijt kan !
    Gefeliciteerd met je zwangerschap begrijp ik (dat had ik gemist :-))
    Ik heb me meteen maar als Volger aangemeld dan mis ik niks meer .

    Lieve groet Johanna Elfies Home

    BeantwoordenVerwijderen

Laat je een berichtje achter?
Dank je wel!! Ik lees ze altijd erg graag! :)
♥ Liefs Marieke

© Marieke Kromme . Thema Eenvoudig. Mogelijk gemaakt door Blogger.



Gerelateerde berichten voor WordPress, Blogger...