header

donderdag 27 februari 2014

♥ Een beeeetje groen in huis

Het lijkt wel alsof iedereen er al mee bezig is... de lente! Ik zie namelijk op diverse blogs witte en blauwe druifjes, bollen, bloemenkransjes en ander fris groen in huis voorbijkomen. Nu ben ik zelf niet zo van de planten en bloemen (ik heb helaas geen groene vingers en bij mij zijn ze dan ook geen lang leven beschoren) maar als ik dan wat groen in huis haal, moet het wel een beetje zilvergroen zijn en niet zo fel.

Dus heb ik gister ook maar een bosje heerlijk geurende eucalyptus gehaald voor in de pot op de zuil. De magnoliatakken waren immers al na 2 dagen uitgebloeid en een enkele tak die ik nog wist te redden heb ik in een wat kleinere pot elders in de woonkamer gezet.

 


Staat toch ook wel weer lekker fris, want met dat zonnige weer van gister kreeg ik daar wel een beetje zin in. Kan ik er binnenkort als ze gedroogd zijn misschien weer een leuk toefje van maken ofzo. Verder nog weer even lekker wezen rommelen in huis, maar daarover later meer. ;)

UPDATE
Ik zie ook dat er weer wat volgers bij zijn gekomen, 66 alweer (Welkom!) en mijn blog is inmiddels alweer 12.485 keer bekeken! Wow, ben stiekem toch wel een beetje trots hoor. Krijg ook zoveel energie van jullie leuke reacties allemaal, heel erg bedankt! Ik wens jullie allemaal uiteraard nog heel erg veel lees- en kijkplezier!

Liefs Marieke

10 opmerkingen:

  1. Ik word altijd blij van groen in huis. Probeer altijd verse bloemen in huis te hebben en dat mag best met een kleurtje zijn. De eucalyptus staat mooi in de pot.
    Groetjes, Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hmmm dat ruikt zo heerlijk en inderdaad je kan er straks nog een leuk toefje ofkransje vanmaken :-)
    Fijne avond en liefs,Hanny

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Eucalyptus is ook héél mooi van kleur vind ik en het ruikt heerlijk , ik heb hier ook 2 kransjes gemaakt !

    Liefs Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel mooi Marieke.......liefs Ria...x !

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind de kleur van eucalyptus prachtig, maar de geur vind ik verschrikkelijk als het zo een tijdje staat..hihi
    Maar als je t niet stoort zou ik het lekker lang laten staan voor de kleur. T staat mooi!
    Groetjes Cora

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Marieke,
    Eucalyptus is wel een heel danbare plant. De bladeren zien er prachtig uit en ze ruiken ook nog eens heel lekker. Van deze takken ga je veel en veel langer plezier hebben dan van je magnoliatakken, dat is zeker. Wat jammer dat die na twee dagen alweer uitgebloeid waren....
    Ik vind deze eucalyptustakken ook heel erg mooi staan in je prachtige pot...!
    Fijne dag vandaag,
    Lieve groet,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heerlijk, eucalyptus! Ik hou van de kleur en van de geur, en dat zegt wat....kben niet zo van de geurtjes in huis..;-)

    Fijn weekend!
    Liefs Dineke

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Eucalyptus is behalve mooi van kleur ( niet te groen, hi, hi) ook heel leuk om mee te decoreren, een krans of een toefje of zoals bij jou in een pot. Lekker om zo bezig te zijn, de lente komt, zowel binnen als buiten, heerlijk!!!
    Leuk dat je zo geniet van het bloggen, fijn om bij elkaar mee te genieten.

    Lieve groet, Eefie

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ja, leuk hè dat bloggen :). Heb pas ook wat eucalyptus gekocht en er toefjes mee gemaakt voor aan de kast (of ergens anders natuurlijk). Vind die grijzige kleur ook zo mooi. Staat mooi zo in die kruik.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Een totaal andere vervanger voor in je pot, maar past ook weer helemaal en hier kan je hopelijk toch net wat langer van genieten :)

    BeantwoordenVerwijderen

Laat je een berichtje achter?
Dank je wel!! Ik lees ze altijd erg graag! :)
♥ Liefs Marieke

© Marieke Kromme . Thema Eenvoudig. Mogelijk gemaakt door Blogger.



Gerelateerde berichten voor WordPress, Blogger...