header

woensdag 29 januari 2014

♥ Bedankt allemaal!!

Even een klein bedankt-blog-berichtje tussendoor want sinds gister heb ik er in één keer een heel aantal volgers bij en dat is toch wel grotendeels te danken aan Linda van haar blog Stoer en robuust wonen, die een berichtje op haar blog plaatste om anderen kennis te laten maken met mijn blog. Hoe aardig is dat?!

Dit is het bericht dat ze op haar blog plaatste:
"Vorige week kreeg ik zo'n lieve reactie van iemand op mijn blog, ik dacht even kijken wie dat is... Kom ik vervolgens op zo'n leuk blog terecht van Marieke Kromme. Ze is net begonnen met bloggen, heb haar gevraagd of ze het leuk zou vinden als ik haar op mijn blog even zou voorstellen aan jullie. Ik hoop dat jullie allemaal even een kijkje gaan nemen en dat ze snel een hoop volgers erbij zal krijgen, dat is uiteindelijk het leukste wat er is..."
Erg aardig! Waarvoor ook hier op mijn blog nog heel erg bedankt! Ik wil bij deze sowieso alle nieuwe volgers bedanken voor het lezen van mijn blog en voor de vele leuke en soms zelfs hartverwarmende reacties (ook de stille volgers)! Daar doe je het uiteindelijk toch voor!


Liefs Marieke

5 opmerkingen:

 1. Fijn dat je volgers erbij hebt gekregen en dat je mij nu ook volgt. Inge van My Choice
  heeft mij ook zo voorgesteld in blogland. Zonder haar had ik nu ook nog lang niet zoveel volgers gehad.
  Succes met bloggen!

  Groetjes,
  Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah wat lief maar geen dank vind ik juist leuk om te doen, maar het gaat wel snel zeg al 22 volgers nog even en je gaat mij nog inhalen hihi.
  Groetjes Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Marieke,

  Idd ik ben bij jou terecht gekomen via Linda. En ik zie dat je behoorlijk actief bent. Leuk om je berichten te lezen joh. Welkom ik ben ook nog een beetje nieuw hoor! Ik wens veel blogplezier toe. En ik ga je volgen hoor!

  Lieve groet,
  Gerralda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat lief dat je op deze manier zoveel volgers krijgt, maar ooit zijn we allemaal begonnen, elkaar helpen is gewoon heel leuk in blogland:)
  Ik ga je ook volgen hoor, je bent welkom bij mij.

  Lieve groet, Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke reacties weer, bedankt zeg! Ik ben nu geloof ik ook echt iedereen aan het volgen die zich bij mij heeft aangesloten. Leuk om te zien dat er zoveel verschillende bloggers/blogs zijn die toch eigenlijk allemaal 1 ding gemeen hebben: Passie voor wonen!

  Liefs Marieke

  BeantwoordenVerwijderen

Laat je een berichtje achter?
Dank je wel!! Ik lees ze altijd erg graag! :)
♥ Liefs Marieke

© Marieke Kromme . Thema Eenvoudig. Mogelijk gemaakt door Blogger.Gerelateerde berichten voor WordPress, Blogger...