header

donderdag 16 januari 2014

♥ Kandelaars met tegellijm (vervolg)

Zoals ik in een paar posten terug al aangaf was ik bezig met het bewerken van een houten kandelaar met tegellijm. Nu vind ik één kandelaar op zich best mooi, maar ik vind het wat stoerder staan als je ze in een groepje bij elkaar zet en dan het liefst in verschillende hoogtes en verschillende maten. Zo was ik dus weer aan het rondneuzen bij de kringloopwinkel voor soortgelijke kandelaars en ja hoor, na een poosje zoeken heb ik er toch nog drie bij elkaar weten te sprokkelen. Zodoende de tegellijm, schuurpapiertjes en verf maar weer tevoorschijn gehaald en aan de slag gegaan. Ook nu weer erg tevreden met het resultaat.Maar goed, de kandelaars... Ja, wat zal ik erover zeggen? Normaal zou ik daar echt aan voorbij lopen, zo met die druifjes en bloempjes en bladeren erop. En op de foto is het niet heel duidelijk te zien maar die beits glanst behoorlijk. Helemaal niet mijn ding! Maar nu ik de tegellijm heb ontdekt zie ik juist potentie in dit soort items. Is toch echt een beetje een hobby van me geworden, mag ik wel zeggen.


Sorry, ik weet het... Ik had er even niet zo gauw op gelet (de oplettende lezer ziet mij in de spiegel op de achtergrond staan). Was niet de bedoeling in ieder geval. ;) De meeste foto's zijn overigens ook gewoon met mijn smartphone gemaakt zoals je ziet, dus helaas niet kwalitatief hoogwaardig. Mijn excuses daarvoor. Ik heb helaas niet altijd een camera bij de hand.

Naderhand heb ik ook nog een houten poppetje bewerkt met tegellijm, gewoon omdat ik wat overhad en omdat er een scheur in het hout zat. Met tegellijm kun je dat mooi verdoezelen. Waar je al niet druk mee kan zijn hé? ;)

 

 

Liefs Marieke

4 opmerkingen:

 1. Dat is een mooie groep kandelaars geworden! Is goed gelukt! :) Liefs, Rutha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. viavia heb ik je blog ontdekt vandaag en heb je meteen toegevoegd. Wat een leuk huis. Het is wat met die tegellijm he, heb er hier ook al t 1 en ander mee bewerkt en dat was ook nog niet t laatste. Ik zag bij een andere post van je dat muurverf van noir&blanc had gebruikt en zag dat de karwei vandaag koopzondag had en heb meteen een paar proefblikjes gehaald. Ideaan om iets mee te bewerken. Ik had een paar proefpotjes van Annie Sloan maar die waren inmiddels op en voor de prijs van de karwei is t zeker de moeite waard :))
  Ik ga weer verder met je posten maar wilde even hoi zeggen, dus bij deze HOI :))
  Fijne week
  grtzz Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Welke tegellijm gebruik je eigenlijk, of maakt dat niet uit

  BeantwoordenVerwijderen

Laat je een berichtje achter?
Dank je wel!! Ik lees ze altijd erg graag! :)
♥ Liefs Marieke

© Marieke Kromme . Thema Eenvoudig. Mogelijk gemaakt door Blogger.Gerelateerde berichten voor WordPress, Blogger...